Tänään tein voileipäkakkua ja lupasin Jaanalle laittaa jotakin ohjeen tynkää tulemaan...oon kyllä sellanen söheltäjä etten koskaan punnitse mitään täytteitä vaan heittelen väliin sen verran kun hyvältä tuntuu joten mitään määriä valitettavasti ei ole mutta jos tarkkaa ohjetta kaipaa niin Ullan Elämä makeaksi blogista löytyy ainakin hyvä kinkkukakun ohje ja varmasti monesta muustakin:)

Mutta siis asiaan. Käytän vuokaleipää yleensä mutta joskus teen myös paahtoleivästä. Kostutus tapahtuu kasvisliemellä. Ensimmäiseen väliin laitan kinkkupasteijaa jonka olen löysentänyt kermalla. Toiseen tulee kurkkusalaattia, ja sitten pieneksi pilkottua kinkkua mihin olen sekoittanut kermaa,majoneesia ja sinappia ja viimeiseen laitan ruohosipuli tuorejuuston jolla myöskin päällystän kakun.Helppo ja nopea tehdä ja toimii ainakin meidän perheessä=)

Koristelusta sen verran että en yleensä tee kahta samanlaista kakkua vaan vaihtelen koristelutyyliä usein ja tälläisen tein tällä kerralla.

1746263.jpg

Pursottelin ruudukon että osaa hahmottaa järjestyksen paremmin.

1746272.jpg

Ohuen ohutta juustoa käärittynä:)

1746281.jpg

Ja kinkut lisäsin sitten toisiin ruutuihin...

1746294.jpg

Ja muutama viinirypäle....

1746314.jpg

Ja lisää vihreätä...itse pidän tuosta herneenversosta, sillä saa mun mielestä kivasti näköä kakkuun:)

1746319.jpg

Valmis pöytään ja järjestyksestä ei ole tietoakaan:) Koristelussa voi tosiaan käyttää melkein mitä vaan, erilaisia salaatteja,hedelmiä,juustoja,leikkeleitä,vihanneksia yms...ja koristelun ei tarvi olla näin runsas mutta tää nyt vaan on meikäläisen tyyli että tungetaan niin täys kun mahtuu=)